Als u een nagelbijter bent, heeft u niet genoeg eigen nagel om een gewone set kunstnagels te laten zetten.

Er zat eigenlijk niets op om een tijd lang niet te bijten en dan een bezoekje aan de studio te brengen.

Aangezien dit voor veel nagelbijters (Echt, je bent niet de enige!) nu juist het probleem is, kan je bij Nailz by J nu terecht voor een anti nagelbijt arrangement. Dit arrangement is als volgt opgebouwd;

1e behandeling; We brengen de nagelnemen in conditie en maken een nieuw nagelbed d.m.v. acryl. Je hebt nu dus een stevig nagelbed en nog geen lange nagels. Dit nieuwe nagelbed lakken wij in een door jou gekozen kleur. Dit is al een groot verschil met uw natuurlijke nagel.

2e behandeling; Na 1 week kom je terug voor de eerste bijwerk behandeling. Je hebt de tijd om eventuele problemen waar je tegenaan bent gelopen met mij bespreken, ik geef je advies over het eventueel zelf bijwerken van jouw kunstnagels en we werken het pas gemaakte nagelbed alvast voor een eerste keer bij. Dat je na een week al moet terugkomen voor een nabehandeling komt omdat je als nagelbijter vaak een verdikte vingertop hebt. Het acryl nagelbed heeft de tijd gehad om de vingertop wat platter te drukken. Maar hierdoor wordt de balans in het acryl nagelbed verstoord. Die balans moet worden hersteld.

Ook heb je waarschijnlijk last van een zeer breed nagelbed, en aangezien jouw natuurlijke nagel aan het groeien is onder de acryllaag, zal je zien dat het geen overbodige luxe is om na een week terug te komen.

3e behandeling; Wederom na 1 week kom je weer bij mij voor dezelfde behandeling als hiervoor is besproken.

4e behandeling; je komt weer na 1 week langs om de nagels bij te laten werken en wij beoordelen dan hoe het met de groei van de natuurlijke nagel staat.

5e behandeling; Je nagelbed is in de voorgaande weken gegroeid, zodat wij nu de mogelijkheid hebben om jouw nagels echt te gaan verlengen. Je kan er nu voor kiezen om een mooie French Manicure nagel te laten maken, een gekleurde French of wellicht kies je voor een mooie kleurlak op jouw lange nagels.

Na de 5e behandeling gaan we er in het algemeen vanuit dat je nu om de 3 weken langs kunt komen voor je reguliere nabehandeling. Mocht het zo zijn dat in jouw specifieke geval eerder terugkomen van belang is zal ik dat met je bespreken en de afspraken boeken.

Voor het nagelbijters arrangement tot en met de 5e behandeling betaalt u een totaalbedrag van 150 euro, en ontvang je hierbij een verzorgingspakket met hierin een cuticle oil om de nagelriemen in conditie te houden en een professionele nagelvijl.

 

Your nails should be as gorgeous as your NailTech