Wat is Gellak?
Gelac, Gelacq, Gelacquer, Color Gel, GelColor, Go Time Gel Polish van Young Nails, Gelish van Hand and Nail Harmony, CND Shellac nagellak, CND Shellac nagels en Gellak Bejewelled zijn allemaal verschillende namen voor Soak Off Gel. Gel of Gelnagels kun je normaal niet afweken in Aceton, de nieuwe generatie gels wel, vandaar de aanduiding Soak Off (afweekbaar). De innovatieve revolutie van de afgelopen jaren is dat Soak Off Gel wordt gepresenteerd als kleurlak waardoor het lijkt op gewone nagellak.

Hoe lang blijft Gellak perfect zitten?
Gellak is dus geen normale nagellak maar een dunne kleurlak op gelbasis die uithardt onder de UV / LED lamp waardoor de kleur twee tot drie weken perfect blijft zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak). Op de teennagels blijft Gellak zelfs zes tot acht weken perfect. Wat ook een groot voordeel is, is dat je niet lang hoeft te wachten voordat je nagellak droog is. Je loopt met verstevigde, uitgeharde nagels de salon uit.

Heb je liever geen kleur op jouw teennagels is deze behandeling ook mogelijk in een french manicure voor jouw voeten. Zo zien je teennagels er verzorgd en stralend uit zonder dat deze extreem opvallen.

Wil je twee maanden geweldige teennagels? Dan is deze behandeling zeker wat voor jou.

 

Go ahead paint those toe nails and take the first step.
laura west